Coji de cartofi la grătar cu topping cremos

Coji de cartofi la grătar cu topping cremos
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten ? Cojile de cartofi la grătar cu topping cremos ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 4 porții, cu 234 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsimi fiecare. Va fi un succes la evenimentul tău de 4 Iulie . Este oferită de Taste of Home. Dacă ai la îndemână unt, pudră de usturoi, maioneză și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una aș spune că a fost perfectă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de prost, de 36% . Cojile de cartofi la grătar , supa de cartofi copți umplută cu coji crocante de cartofi prăjiți și caserola de cartofi dulci cu topping de crumble de nuci pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare cartof pe lungime în patru felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Tăiați partea albă, lăsând 1,2 cm pe cojile cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Așezați pielițele pe o farfurie potrivită pentru cuptorul cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Încălziți la microunde, fără capac, la putere maximă, timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Ungeți scoicile cu unt; adăugați deasupra sos picant, brânză și bucățele de bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
6
Prăjiți cartofii la grătar, cu pielea în jos, fără capac, la foc mediu, timp de 4-6 minute sau până se rumenesc ușor. Acoperiți și prăjiți-i încă 2-3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Presărați cu roșii și ceapă. Într-un bol mic, combinați ingredientele pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se servește cu coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista