Coaste prăjite cu condimente cu glazură de caise

Coaste prăjite cu condimente cu glazură de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 103G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1020 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, chimen măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice condiment frecat coaste cu prune-ghimbir glazura, Pui prăjit cu glazură de caise, și Somon prăjit cu glazură picantă de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-o râșniță de condimente, pulsați semințele de chimen la o pulbere grosieră.
Adăugați pimentn, chimen, praf de usturoi, sare și piper și puls pentru a amesteca.
Transferați 2 linguri din amestecul de condimente într-o cratiță mică și amestecați conservele de caise și muștarul.
Folosind un prosop de bucătărie, apucați și scoateți membrana de hârtie din partea inferioară a fiecărui suport de coaste.
Așezați coastele una lângă alta într-o tigaie mare și frecați ambele părți cu amestecul de condimente rămas. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este aproape fragedă.
Se toarnă sucurile de tigaie în cratiță cu conservele de caise. Acoperiți din nou coastele și prăjiți aproximativ 30 de minute mai mult, până când sunt foarte fragede.
Turnați toate sucurile de tigaie rămase în cratiță.
Preîncălziți broilerul. Aduceți sucurile de tigaie și conservele de caise la fierbere și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Aranjați rafturile pentru coaste cu partea concavă în sus; periați-le cu jumătate din glazura de caise, permițându-i să se adune în centrul raftului. Fierbeți coastele la 10 inci de la foc până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Întoarceți rafturile, periați cu glazura de caise rămasă și fierbeți până se caramelizează, aproximativ 10 minute.
Transferați raftul pe o tăietură și tăiați-l în coaste.