Coaste de porc la grătar cu sos de grătar Chipotle

Coaste de porc la grătar cu sos de grătar Chipotle
Rețeta coaste de porc la grătar cu sos de grătar Chipotle ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Un amestec de coaste din spate de porc, ulei vegetal, sos adobo de la chipotle chiles can și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos De Grătar Alb Coaste De Porc, și Coaste De Rezervă La Grătar Cu Sos De Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți părțile cărnoase ale coastelor de porc cu ulei; se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Așezați carnea de porc, părțile cărnoase în sus, pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu două arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune. (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 1 ora 30 minute pana la 2 ore sau pana cand nu mai roz cand se taie langa os si carnea de porc este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, amestecați ingredientele sosului de grătar Chipotle; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Periați sosul peste carne de porc de 2 sau 3 ori în ultimele 15 minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Încălziți orice sos rămas la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Tăiați carnea de porc în bucăți de servire; serviți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista