Carne de miel și Curry de cartofi ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 454 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Curry Cu Coadă De Miel, Plăcintă cu coadă de miel, și Tajine Cu Coadă De Miel.
Instrucțiuni
1
Spălați gambele și tăiați-le bine.
2
Se amestecă iaurtul cu garam masala și se masează în gambe. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
3
Combinați ingredientele amestecului de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și gătiți ceapa până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
5
Adăugați ghimbirul, usturoiul, frunzele de dafin și amestecul de condimente și gătiți timp de 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o oală grea, cu capac și rumeniți gambele de miel pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați amestecul de ceapă, pasta de roșii, cartoful tăiat cubulețe, sarea și 400 ml apă și aduceți la foc mic.Acoperiți și gătiți la foc blând timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când mielul este fraged și sosul este gros.Gatiti fasolea in apa sarata la foc mic, scurgeti si aruncati deasupra. Se împrăștie cu semințe de nigella și coriandru și se servește cu pâine caldă naan și iaurt și pulao de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Naan
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.