Clasic Beurre Blanc: Sos De Unt Alb
Clasic Beurre Blanc: sosul de unt alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă servește 4. O porție conține 540 calorii, 1g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin, smântână grea, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pan ars scoici cu o rosie si ciocolata alba Beurre Blanc, Sos Beurre Blanc, și Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 2 litri, combinați oțetul, vinul, șalotele, lămâia și frunzele de dafin pentru a face o infuzie. Se fierbe la foc mediu timp de 5 până la 8 minute până când amestecul se reduce la o pastă umedă, aproximativ 2 linguri.
Adăugați crema și continuați să fierbeți până se reduce din nou la aproximativ 2 linguri. Se adaugă cremă pentru a face sosul mai stabil și mai puțin probabil să se separe.
Reduceți căldura la minim și îndepărtați frunzele de dafin.
Bateți bucățile de unt în loturi mici. Untul trebuie să se topească fără ca sosul să se încălzească prea mult, producând un sos emulsionat cremos. Nu lăsați sosul să treacă peste 130 de grade F, unde se va separa. Dacă sosul începe să se rupă, scoateți-l de pe foc, adăugați 2 cuburi de gheață și bateți până se răcește și se reunesc. Se condimentează cu sare și piper, se pliază în arpagic și se servește imediat. Păstrați acoperit într-un loc cald timp de câteva ore, dacă este necesar.
Serviți cu pește sau legume.