Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello cu fasole albă și Prosciutto. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, usturoi, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde și ciuperci Portobello, Portobello Paillards cu spanac, fasole albă și ceapă caramelizată, și Fasole albă cu Prosciutto și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450. Pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, așezați capacele deasupra. Într-un castron, bateți 2 lingurițe de ulei și oțet și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bateti
Bol
Cuptor
2
Ungeți capacele cu amestec de ulei; rezervați amestecul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Coaceți până se înmoaie, 8 minute. Într-o tigaie la foc mediu, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei. Gatiti ceapa pana se inmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Adăugați usturoiul și rozmarinul; gatiti, 1 minut. Se amestecă fasolea și bulionul; se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Rozmarin
Usturoi
Fasole
Bulion
5
Scoateți de la foc, amestecați prosciutto și pătrunjel și transferați într-un castron. În aceeași tigaie la foc mediu, gătiți spanacul până se ofilește, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Pătrunjel
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
Scurgeți sucul din capace și reveniți la foaia de copt, de sus în jos; periați cu amestecul de ulei rămas. Umpleți capacele cu amestec de fasole și spanac. Într-un castron, combinați panko și parmezan; împărțiți între capace. Înveliți capacele cu spray de gătit; coaceți până când panko este auriu, 10 minute.