Ciuperci Parmezan
Ciuperci parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți parmezan, unt, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Perne De Ciuperci Și Parmezan, Parmezan Ciuperci Mamaliga, și Risotto De Ciuperci Parmezan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Stropiți 3 linguri de ulei de măsline pe ambele părți ale ciupercilor.
Presărați ciupercile cu sare și piper.
Stropiți ulei de măsline pe grătar pentru a preveni lipirea ciupercilor. Grătați până când ciupercile sunt încălzite și fragede, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți 1/2 cană de sos marinara pe fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci.
Așezați ciupercile la grătar deasupra sosului marinara și deasupra cu sosul marinara rămas.
Se presară cu brânzeturile și se acoperă cu bucățile de unt.
Coaceți până când brânza se topește și blatul este auriu, aproximativ 15 minute.