Ciorchini De Porumb Caramel

Ciorchini De Porumb Caramel
Ciorchini de porumb Caramel este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 597 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, arahide, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb), Ciorchini De Caramel Pecan, și Ciorchini De Caramel Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul cu 3 sâmburi într-o cratiță grea de 3 litri, acoperită, la foc moderat până când apar 1 sau 2 sâmburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți capacul și adăugați rapid miezurile rămase, apoi gătiți, acoperite, scuturând frecvent tigaia, până când miezurile nu mai apar, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din căldură și descoperiți.
4
Linia de jos a unei tigaie mare de mică adâncime cu folie. Folie de ulei ușor. Topiți untul într-o oală grea de 6 litri la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă zahăr brun și sirop de porumb și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând, apoi se fierbe, fără a se amesteca, până când siropul înregistrează 300 F pe termometru, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Folosind o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură, amestecați sarea și bicarbonatul de sodiu în sirop, apoi amestecați rapid arahide și floricele pentru a acoperi. Întindeți imediat amestecul în tava de copt cât mai subțire și uniform posibil. Se răcește complet, apoi se rupe în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ArahideArahide
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista