Ciorchini De Porumb Caramel
Ciorchini de porumb Caramel este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 597 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, arahide, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb), Ciorchini De Caramel Pecan, și Ciorchini De Caramel Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul cu 3 sâmburi într-o cratiță grea de 3 litri, acoperită, la foc moderat până când apar 1 sau 2 sâmburi.
Scoateți capacul și adăugați rapid miezurile rămase, apoi gătiți, acoperite, scuturând frecvent tigaia, până când miezurile nu mai apar, aproximativ 3 minute.
Scoateți din căldură și descoperiți.
Linia de jos a unei tigaie mare de mică adâncime cu folie. Folie de ulei ușor. Topiți untul într-o oală grea de 6 litri la foc moderat.
Se adaugă zahăr brun și sirop de porumb și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând, apoi se fierbe, fără a se amesteca, până când siropul înregistrează 300 F pe termometru, 8 până la 10 minute.
Folosind o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură, amestecați sarea și bicarbonatul de sodiu în sirop, apoi amestecați rapid arahide și floricele pentru a acoperi. Întindeți imediat amestecul în tava de copt cât mai subțire și uniform posibil. Se răcește complet, apoi se rupe în bucăți de mușcătură.