Cina in seara asta: quinoa 'Risotto' cu alune prăjite și coacăze uscate

Reteta cina in seara asta: quinoa 'Risotto' cu alune prăjite și coacăze uscate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.78 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 884 calorii. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, ceapa, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Cina în seara asta: macrou cu coacăze, Cina in seara asta: sos de afine cu șampanie și coacăze, și Cina În Seara Asta: Salată De Mentă De Morcovi Cu Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie de fier cu fundul greu la foc mediu. Când sunt fierbinți, adăugați alunele și pâinea prăjită, agitând tigaia des, până devin calde și parfumate, aproximativ patru minute. Puneți alunele deoparte să se răcească. Apoi scoateți pielea și tăiați-o grosolan.
Se toarnă uleiul într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ patru minute.
Adăugați quinoa și prăjiți un minut, amestecând des.
Se toarnă jumătate din bulion și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la foc mic și adăugați frunza de dafin, scorțișoara, coacăzele uscate, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru măcinat. Gatiti pana cand quinoa a absorbit lichidul, aproximativ opt minute.
Se toarnă stocul rămas, se fierbe din nou la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic și se fierbe încă opt minute.
Opriți focul și amestecați alunele tocate și untul. Acoperiți cratița și lăsați să stea cinci minute.
Adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar, și serviți imediat.