Cina in seara asta: paste alla vongole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Pastan alla vongole o încercare. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 625 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Un amestec de oregano, glakes chile, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Pastan Alla Puttanesca, Cina in seara asta: Pastan alla Norma, și Cina in seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă sărată rece și adăugați scoicile. Lăsați să se înmoaie timp de 10 minute, apoi scurgeți și frecați pentru a îndepărta orice nisip. Aruncați orice scoici care sunt rupte, crăpate sau nu se închid atunci când sunt lovite ferm.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți spaghetele până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste înainte de scurgere.
Într-o tigaie mare (de 12 inci) sau o tigaie saut, încălziți uleiul de măsline pe mediu până la sclipire.
Adăugați șalotă, usturoi și fulgi de chile și gătiți până când usturoiul începe să devină maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Adăugați scoicile în tigaie împreună cu vinul alb și dați focul la mare. Agitați tigaia des și continuați să gătiți până când scoicile se deschid; pe măsură ce se deschid, scoateți-l pe o farfurie pentru a se odihni, lăsând lichidul în tigaie. Aduceți lichidul în tigaie la fierbere și reduceți volumul la jumătate (ar trebui să se agațe frumos de paste).
Adăugați pastele scurse în tigaie și aruncați bine pentru a acoperi cu sosul.
Adăugați jumătate de pătrunjel și aruncați bine pentru a combina, apoi condimentați după gust cu piper și sare, dacă este necesar. Împărțiți între boluri și serviți acoperit cu scoici și pătrunjel rămas.