Cina in seara asta: Miso-glazurate somn și copilul Bok Choy

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Cina in seara asta: Miso-Glazed Catfish și Baby Bok Choy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, somn, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Cina in seara asta: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Miso-geamuri somn & Bok Choy, și Cina în seara asta: somon glazurat cu miere-soia cu Bok Choy.
Instrucțiuni
Combinați miso, zahărul, 1/2 lingură de ulei și 1/2 lingură de apă caldă într-un castron și bateți până se omogenizează.
Periați aproximativ jumătate din glazură pe ambele părți ale fileurilor de somn.
Turnați uleiul rămas într-o tigaie mare. Întoarceți focul la mediu.
Adăugați fileurile de somn și gătiți timp de aproximativ cinci minute, răsturnând la jumătate.
Scoateți fileurile, acoperiți cu folie de aluminiu în timp ce gătiți bok choy.
Păstrați aceeași tigaie la foc mediu. Rapid, periați glazura rămasă pe bok choy și așezați-o pe tigaie tăiată în jos.
Se toarnă 2 linguri de apă și se răzuie orice bucăți rumenite. Acoperiți tigaia și gătiți timp de aproximativ 4 minute, amestecând la fiecare minut. Bok choy ar trebui să fie fraged și ofilit, dar totuși verde strălucitor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.