Cina De Pui Alfredo

Cina De Pui Alfredo
Cina de pui Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2366 calorii, 115g de proteine, și 105g de grăsime. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, ciuperci, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cina De Pui Alfredo, Cina de pui All-in-One, și Cina de pui All-in-One.

Instrucțiuni

1
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2
Se scurge; pus deoparte. Într-o tigaie, sotati pieptul de pui in ulei pana se rumeneste usor pe ambele parti. Într-un castron, combinați sosul Alfredo, ciupercile și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați ravioli; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Transferați într-un vas de copt cu 5 căni puțin uns.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Așezați piept de pui deasupra ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
RavioliRavioli
6
Așezați o felie de brânză pe fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 15-20 de minute sau până când brânza se topește și blatul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista