Cina cu tigaie de vită și sparanghel

Cina cu tigaie de vită și sparanghel
Carne de vită și sparanghel cina tigaie necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $4.14 pe portie. Acest fel principal are 552 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de pudră de usturoi, ghimbir măcinat, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Cina cu tigaie de pui și sparanghel, Cheesy Carne De Vită Skillet Cina, și Carne de vită și fasole Burrito Skillet cina sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită; sigilați și dați-l la frigider timp de 2 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Scurgeți și rezervați marinada din carne de vită. Într-o tigaie mare sau wok, carne brună în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați marinada rezervată. Acoperiți și fierbeți 5-10 minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Adăugați sparanghel; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
6
Adăugați ceapa, ardeiul verde și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (0,18 Uncie) Pachet De Sazon Cu Coriandru și Achiote1 (0,18 Uncie) Pachet De Sazon Cu Coriandru și Achiote
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
7
Se amestecă bulionul de vită și amidonul de porumb; se adaugă treptat în tigaie. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 3-5 minute pana se ingroasa si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
8
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista