Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry

Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry
Cina Reteta In seara asta: Cheddar la grătar și sandwich-uri de fenicul cu curry Mayo ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 644 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei vegetal, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry, Cina în seara asta: Curry de vinete cu mere, fenicul și chimen, și Cina în seara asta: salată nouă de cartofi prăjiți cu maioneză Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pudră de curry și șalotă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale si pudra de curry este parfumata, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Transferați amestecul în castron împreună cu maioneza și sucul de lămâie. Se amestecă bine până se amestecă. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Tăiați bagheta în diagonală în opt felii de aproximativ șase centimetri lungime și 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
5
Ungeți o parte a fiecăruia cu unt înmuiat, iar cealaltă cu maioneză curry. Puneți patru felii de pâine, cu unt în jos, pe o tăietură. Împărțiți brânza între fiecare și acoperiți cu fenicul feliat. Acoperiți fiecare cu felii de pâine rămase, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Setați tigaia curățată la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați două sandvișuri. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte pana cand Painea se rumeneste si branza se topeste. Repetați cu cele două sandvișuri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista