Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry

Cina Reteta In seara asta: Cheddar la grătar și sandwich-uri de fenicul cu curry Mayo ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 644 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei vegetal, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry, Cina în seara asta: Curry de vinete cu mere, fenicul și chimen, și Cina în seara asta: salată nouă de cartofi prăjiți cu maioneză Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu la foc mediu până la sclipire.
Adăugați pudră de curry și șalotă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale si pudra de curry este parfumata, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul în castron împreună cu maioneza și sucul de lămâie. Se amestecă bine până se amestecă. Ștergeți tigaia.
Tăiați bagheta în diagonală în opt felii de aproximativ șase centimetri lungime și 1/4 inch lățime.
Ungeți o parte a fiecăruia cu unt înmuiat, iar cealaltă cu maioneză curry. Puneți patru felii de pâine, cu unt în jos, pe o tăietură. Împărțiți brânza între fiecare și acoperiți cu fenicul feliat. Acoperiți fiecare cu felii de pâine rămase, cu unt în sus.
Setați tigaia curățată la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați două sandvișuri. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte pana cand Painea se rumeneste si branza se topeste. Repetați cu cele două sandvișuri rămase.