Cină de cotlet de porc și orez

Cină de cotlet de porc și orez
Cina de cotlet de porc și orez ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 454 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, apă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este destul de bun. Cina cotlet de porc cu orez și legume , Cina cotlet de porc și Cina cotlet de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, rumeniți cotletele de porc în unt; asezonați cu sare și piper dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Scoateți din tigaie și lăsați deoparte. Rezervați 2 linguri de picurare; se adauga orezul, ceapa si usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Amesteca bine. Se amestecă supa, apa, brânza, piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Carne De Vită Conservată La Cald, Tăiată CubulețeCarne De Vită Conservată La Cald, Tăiată Cubulețe
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; aranjați cotletele peste amestecul de orez. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră; descoperă și coace încă 15 minute sau până când orezul este fraged și sucul de porc curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista