Chutney-ul cu mere al lui Max și Eli Sussman

Chutney-ul cu mere al lui Max și Eli Sussman
Chutney-ul de mere al lui Max și Eli Sussman ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 180 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, coajă și ghimbir, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cotletele de porc ale lui Max și Eli Sussman cu Chutney de mere, Gazpacho cu pepene verde al lui Max și Eli Sussman, și Chilaquile lui Max și Eli Sussman cu Salsa Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând des, până când ceapa se caramelizează până la un maro auriu intens, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Puneți merele într-o cratiță și adăugați 1/4 cană de apă. Se fierbe la foc mic până se înmoaie foarte mult, aproximativ 30 de minute. Puneți merele, dar lăsați o textură frumoasă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa, zahărul brun, ghimbirul, condimentul, coaja de lămâie și sucul și un vârf de sare în tigaia cu merele și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista