Chutney de prune bogat condimentat
Chutney de prune bogat condimentat ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 1480 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $5.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei iute, zahăr muscovado, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 325 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gust de prune condimentat sau Chutney, Linte Bogat Fierte, și Chutney De Prune.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele, cu excepția zahărului, într-o tigaie mare și amestecați bine. Aduceți încet la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute, până când prunele sunt fragede.
Se amestecă zahărul plus 2 lingurițe de sare și se amestecă până se dizolvă. Fierbeți chutney-ul timp de 20-30 de minute, neacoperit, amestecând ocazional pentru a preveni prinderea pe fund, până când este gros și pulpos.
Puneți în borcane sterilizate (vezi Know-how, mai jos), sigilați, etichetați și păstrați cel puțin 2 săptămâni înainte de a mânca. Se va păstra până la 6 luni într-un loc răcoros și întunecat.