Chorizo ciuperci Queso Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 267 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză pepper jack, capace de ciuperci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chorizo, ciuperci și queso de ceapă, și Chorizo ciuperci Queso Dip {vineri cu Rachael Ray} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți uleiul de măsline extravirgin în tigaie mică la foc mediu-mare. Tăiați chorizo-ul spaniol și adăugați-l în tigaie pentru a reda grăsimea. Dacă utilizați chorizo Mexican proaspăt, îndepărtați carcasa și sfărâmați-o în timp ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile în tigaie și gătiți cu cârnații până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați amestecul de cârnați într-o caserolă mică sau un vas de copt și acoperiți cu brânza.