Chorizo-ardei iute Poblano umpluți cu Escabeche dulce-acrișor
Chorizo-umplute ardei iute Poblano cu Escabeche dulce-acrișor ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 285 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei iute poblano, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei iute Chipotles umpluți cu pătlagină în Escab 8che, și Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Așezați ardeii iute poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 14 minute sau până se înnegrește, întorcându-se de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Lăsați să stea 10 minute; coaja.
5
Încălziți o cratiță mică la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Adăugați morcovul în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când morcovul este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente (prin frunze de dafin) la tigaie; se amestecă bine. Aduceți amestecul la foc mic; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Combinați ceapa și sarea într-un castron mare; se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de ceapă. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Fierbeti la foc mic 10 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații timp de 10 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
12
Scoateți cârnații din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Scurgeți cârnații pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
14
Adăugați cartoful în tigaie; gatiti 15 minute, rumenind pe toate partile. Se amestecă cârnații; gătiți până când amestecul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile; aruncați tulpinile, semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
16
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de cârnați în fiecare chile (ardeii iute vor fi plini). Împărțiți amestecul de ceapă uniform între fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu un chile umplut.