Chipsuri de cuptor cu carne de porc trasă și Slaw
Chips-uri cuptor cu carne de porc tras și Slaw ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de condimente taco, condimente taco, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt BBQ tras Sandwich de porc cu Slaw, Tacos de porc tras cu Slaw Chipotle, și Tacos de porc tras cu Slaw Tropical.
Instrucțiuni
Pentru a face carnea de porc trasă, tăiați coastele din raft și trageți carnea de pe coaste, folosind un cuțit, dacă doriți. Pune deoparte. Într-o cratiță la foc mediu, combinați sosul de chili și condimentele taco și dați la fiert. Reduceți căldura la foc mic, adăugați carnea de porc și gătiți până se încălzește. Pune deoparte.
Pentru a face chipsurile cuptorului, într-un castron mic, combinați condimentele taco și sarea kosher.
Pune deoparte. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul se încălzește și începe să strălucească, adăugați cu grijă cartofii prăjiți congelați într-un singur strat. Se prăjesc 7 până la 10 minute, întorcându-se frecvent până la auriu.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Condimentează cu amestecul de condimente taco. Pune deoparte.
Pentru asamblare, așezați chipsurile cuptorului pe un platou. Se acoperă cu o lingură de salată de varză scursă și o lingură de carne de porc trasă.
Garnisiți cu cilantro tocat.