Chili rapid și picant este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 144 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un curs principal destul de ieftin pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Rețete similare sunt Chili rapid și picant,
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți grăsimea.
3
Într-o oală mare, amestecați fasolea, porumbul, sosul de roșii, pasta de roșii și apa. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt jalapenos, habanero, ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Sos De Roșii
Ardei Iute
Habanero Chili
Usturoi
Fasole
Ceapă
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă carnea de vită gătită. Se amestecă făina masa. Condimentează cu piper cayenne, pudră de chili, sare, piper negru și zahăr. Gatiti 45 de minute pana la 1 ora, amestecand ocazional.