Chiftele Calzones

Chiftele Calzones
Meatball Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, chiftele, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crustele de plăcintă refrigerate, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele Calzones, Chiftele Calzones, și Italiană Perisoare Calzones pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mâinile pe: 10 minute Total: 35 minute Preîncălziți cuptorul la 218°. pulverizați foaia de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați roșiile cu sosul, chiftelele și busuiocul într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați 1 crustă de plăcintă pe foaia de copt pregătită. Lingurați jumătate din amestecul de chiftele uniform peste jumătate de crustă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
ChifteleChiftele
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se presară cu jumătate din brânză. Îndoiți crusta în jumătate pentru a închide umplutura; ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se taie fante în partea de sus a crustei cu cuțit ascuțit pentru aerisire. Repetați cu crusta rămasă, amestecul de chiftele rămas și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați fiecare calzone în 3 pene pentru a servi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista