Chifle de burtă de porc cu maioneză picantă, Scallions și varză de fasole murată
Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți chifle pliate, apă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Chifle aburite cu daikon și Shiitake la foc mic, varză de fasole murată și maioneză picantă (vegană), Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Chifle Cu Burtă De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, oțetul, zahărul și sarea într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați mugurii de fasole într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă lichid fierbinte de decapare peste ele. Acoperiți cu un prosop de hârtie, apăsând prosopul în lichid pentru a vă asigura că mugurii sunt complet scufundați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Combinați maioneza și pasta de chili într-un castron mic. Se amestecă cu o furculiță până se combină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați feliile de porc într-o tigaie medie și turnați bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește la foc mediu-mare până se fierbe și feliile de porc sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
3
Transferați cu o spatulă metalică cu fante pe o foaie de copt căptușită cu folie. Folosind o torță sau o torță de bucătărie, char partea de sus a fiecărei felii rulând flacăra rapid înainte și înapoi peste fiecare felie până când este crocantă uniform. Întoarceți și repetați pe a doua parte. Alternativ, utilizați broilerul (Vezi nota de mai sus).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Blow Torch
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați
1
Chifle de căldură (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe interiorul fiecărui coc. Dacă folosiți, întindeți niște salată iceberg mărunțită pe jumătatea inferioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Iceberg
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați o felie de carne de porc în fiecare și acoperiți cu varză de fasole murată și scallions feliate. Închideți chiflele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ