Cherry Clafouti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cherry Clafouti. Această rețetă face 8 porții cu 221 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de coajă de lămâie, ouă, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Clafouti De Cireșe Cu Glazură Balsamică De Cireșe, Cherry Clafouti, și Cherry Clafouti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tigaie pentru tort cu unt orramekins. Aranjați cireșele într-un singur stratîn tigaie.
Combinați laptele și smântâna într-un miccratiță; aduceți doar la foc mic. Pune deoparte.
Combinați ouăle, făina, zahărul, coaja de lămâie, vanilia și sarea într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca. Treptat se amestecă în amestecul de lapte fierbinte; bateți până cândcustardul este neted.
Se toarnă crema uniformpeste cireșe în tigaie. Dacă este necesar, ușoragitați tigaia pentru a permite cremă să se stabilească.
Coaceți clafouti până când crema este setată și blatul este maro auriu, aproximativ 30 de minute pentru ramekine și 45-55 de minute pentru cakepan.
Lăsați să se răcească 3 minute, apoi rulați un cuțit pe laturile tigaiei pentru a slăbi clafouti (dacă folosiți o tigaie pentru tort). Praf de sus cu pulberezahăr; tăiați în pene și serviți.