Chccccccccccc

Chccccccccccc
Chateaubriand este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 673 calorii, 26g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand, Chateaubriand a La Maison, și Chateaubriand pentru Două w/Sos Béarnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, cu fundul greu, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Condimentează carnea cu sare și piper, apoi rumeneste-o în tigaie pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când temperatura internă a cărnii ajunge la 130 F (pentru rare), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Transferați carnea pe o tăietură și cortați-o cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se toarnă toate, cu excepția unei pelicule subțiri de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați șalota și sotati-o la foc mediu-mic până devine aurie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Adăugați vinul și ridicați focul la mare, răzuind orice bucăți maro din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Când sosul este siropos (aproximativ 5 minute), opriți focul și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Tăiați carnea în felii groase și stropiți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista