Cel Mai Bun Bruschetta Vreodată!

Cel Mai Bun Bruschetta Vreodată!
Cel Mai Bun Bruschetta Vreodată! ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 174 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bruschetta, Bruschetta, și Bruschetta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Prăjiți jumătățile de brioșă sub broiler până devin aurii, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați usturoiul, untul și busuiocul împreună într-un castron mic; întindeți amestecul de unt uniform pe fiecare jumătate de brioșă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați roșiile, măslinele și pasta de roșii într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și mierea într-un castron mic. Puneți o parte din amestecul de roșii pe fiecare brioșă, apoi stropiți amestecul de ulei de măsline deasupra, așezați o bucată de mozzarella deasupra și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Întoarceți brioșele la broiler; gătiți până când brânza s-a topit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista