Cel Mai Bun Aluat De Pizza

Cel Mai Bun Aluat De Pizza
Cel mai bun aluat de Pizza este un vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer de stand, amestecați drojdia în 1 1/2 căni de apă caldă (100 până la 110).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați 1/4 cană de ulei, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se amestecă cu cârligul de aluat la viteză mică pentru a se amesteca, apoi se amestecă la viteză medie până când aluatul este foarte neted și elastic, 8 până la 10 minute. Aluatul se va simți lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Acoperiți aluatul și lăsați să crească la temperatura camerei până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Puneți aluatul în jos și lăsați să crească din nou până se dublează, 30 până la 45 de minute. Între timp, tăiați 6 bucăți de hârtie pergament, fiecare de aproximativ 12 in. lung. Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (aproximativ 350; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar aproximativ 7 secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în 6 porții. Pentru fiecare pizza, așezați o foaie de pergament pe suprafața de lucru și frecați cu 1 linguriță. ulei. Folosind mâinile bine unse, puneți fiecare porție de aluat pe o foaie de pergament. Aplatizați porțiile de aluat, apoi bateți în 9 - până la 10-in. runde. Dacă aluatul începe să se micșoreze, lăsați să se odihnească 5 minute, apoi scoateți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Lăsați aluatul să stea până se umflă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Întoarceți o rundă de aluat pe grătar, cu aluatul în jos. Îndepărtați pergamentul. Puneți încă 1 sau 2 runde de aluat pe grătar. Gatiti, acoperit, pana cand aluatul s-a umflat si semnele de gratar apar dedesubt, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați rundele, cu partea la grătar în sus, pe foi de copt. Repetați cu aluatul rămas. (Rundele la grătar pot sta la temperatura camerei până la 2 ore; reîncălziți grătarul pentru a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Aranjați-vă alegerea toppingurilor de pizza (mai jos) pe părțile laterale ale aluatului la grătar. Cu o spatulă largă, întoarceți Pizza, 2 sau 3 odată, la grătar și gătiți, acoperite, până se rumenesc și crocante dedesubt, rotind pizza o dată pentru gătit uniform, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Faceți înainte: Completați aluatul până la Pasul 1, apoi răciți, acoperit, cel puțin 3 ore și până la 2 zile (aluatul se va dubla ca dimensiune, iar aroma se va dezvolta așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista