Cel Mai Bun Aluat De Pizza
Cel mai bun aluat de Pizza este un vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, amestecați drojdia în 1 1/2 căni de apă caldă (100 până la 110).
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/4 cană de ulei, făina și sarea.
Se amestecă cu cârligul de aluat la viteză mică pentru a se amesteca, apoi se amestecă la viteză medie până când aluatul este foarte neted și elastic, 8 până la 10 minute. Aluatul se va simți lipicios.
Acoperiți aluatul și lăsați să crească la temperatura camerei până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Puneți aluatul în jos și lăsați să crească din nou până se dublează, 30 până la 45 de minute. Între timp, tăiați 6 bucăți de hârtie pergament, fiecare de aproximativ 12 in. lung. Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (aproximativ 350; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar aproximativ 7 secunde).
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în 6 porții. Pentru fiecare pizza, așezați o foaie de pergament pe suprafața de lucru și frecați cu 1 linguriță. ulei. Folosind mâinile bine unse, puneți fiecare porție de aluat pe o foaie de pergament. Aplatizați porțiile de aluat, apoi bateți în 9 - până la 10-in. runde. Dacă aluatul începe să se micșoreze, lăsați să se odihnească 5 minute, apoi scoateți din nou.
Lăsați aluatul să stea până se umflă, aproximativ 15 minute.
Întoarceți o rundă de aluat pe grătar, cu aluatul în jos. Îndepărtați pergamentul. Puneți încă 1 sau 2 runde de aluat pe grătar. Gatiti, acoperit, pana cand aluatul s-a umflat si semnele de gratar apar dedesubt, aproximativ 3 minute.
Transferați rundele, cu partea la grătar în sus, pe foi de copt. Repetați cu aluatul rămas. (Rundele la grătar pot sta la temperatura camerei până la 2 ore; reîncălziți grătarul pentru a continua.)
Aranjați-vă alegerea toppingurilor de pizza (mai jos) pe părțile laterale ale aluatului la grătar. Cu o spatulă largă, întoarceți Pizza, 2 sau 3 odată, la grătar și gătiți, acoperite, până se rumenesc și crocante dedesubt, rotind pizza o dată pentru gătit uniform, 4 până la 6 minute.
Faceți înainte: Completați aluatul până la Pasul 1, apoi răciți, acoperit, cel puțin 3 ore și până la 2 zile (aluatul se va dubla ca dimensiune, iar aroma se va dezvolta așa cum este).