Ceapă balsamică caramelizată Pizza cu boabe de piper roz cu rozmarin și brânză de capră

Ceapă balsamică caramelizată Pizza cu boabe de piper roz cu rozmarin și brânză de capră
Ceapa balsamică caramelizată Pizza cu piper roz cu rozmarin și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 334 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, brânză de capră, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Pizza Cu Brânză De Capră Și Ceapă Caramelizată, și Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune o piatră de pizza un cuptor preîncălzit de 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați aproximativ ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați suficient balsamic pentru a acoperi, împreună cu zahărul, sarea și aproximativ 3/4 din boabele de piper roz zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se lasa la marinat 2-3 ore.
5
Strecurați ceapa peste un castron, lăsând marinada deoparte pentru a fi folosită mai târziu în această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați bine. Coborâți focul și lăsați ceapa să se caramelizeze în continuare, amestecând frecvent. Nu gătiți prea repede sau se vor prăji mai degrabă decât se vor carameliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Odată ce sunt frumos colorate, adăugați marinada balsamică în tigaie, împreună cu untul. Se amestecă frecvent și se lasă amestecul să se gătească până la o consistență jammy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Între timp, odihnește-ți aluatul la temperatura camerei cel puțin o oră. Apoi formați-vă într-o rundă de 12 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Întindeți amestecul de ceapă peste centrul pizza lăsând o margine de crustă de 3/4 inch. Deasupra acestui amestec puneți aproximativ 8 runde de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Garnisiți cu bucăți decorative de rozmarin și periați marginile pizza cu ulei de măsline. Glisați cu grijă pizza pe piatra de pizza preîncălzită și coaceți 12-15 minute până când bule și brânza de capră începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți pizza din cuptor și garnisiți cu boabele de piper roz rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se Servește Fierbinte.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista