Ceapă și struguri de perle glazurate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa și strugurii de perle glazurate. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână turcesc sau, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Struguri Prăjiți + Ceapă Perlată, Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri, și Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in treimea mijlocie sau inferioara.
Blanch ceapa perla necojite în apă clocotită 2 minute.
Scurgeți și transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Curățați ceapa și tăiați capetele rădăcinii.
Aduceți ceapa, oțetul și apa la foc mic într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, cu zahăr, unt, frunze de dafin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Acoperiți și fierbeți 3 minute.
Descoperiți tigaia și transferați-o în cuptor. Prăjiți, amestecând o dată sau de două ori, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 15 până la 18 minute. Se amestecă strugurii și se prăjește, amestecând o dată sau de două ori, până când glazurile lichide ceapă și struguri, 5 până la 8 minute. Aruncați frunza de dafin.
Marimar Estate Don Miguel Vineyard ' 06
Ceapa poate fi albită și curățată cu 2 zile înainte, apoi răcită.