Cea mai populară pâine irlandeză cu sodă

Cea mai populară pâine irlandeză cu sifon este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 16 porții. Acest mic dejun are 167 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ou, lapte bătut, unt și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adusă la dumneavoastră de Taste of Home. Este perfectă pentru Ziua Sfântului Patrick . Cu un scor la cupă de 26% , acest fel de mâncare este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine irlandeză cu sifon și stafide , Pâine irlandeză cu sifon de la Mommie Cooks și Pâine cu sifon și zmeură: O nouă abordare a unei tradiții irlandeze .
Instrucțiuni
Puneți stafidele într-un castron mic. Acoperiți cu apă clocotită; lăsați să stea 5 minute.
Scurgeți și uscați prin tamponare.
Într-un bol mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un bol mic, bateți oul, laptele bătut și untul. Încorporați ingredientele uscate doar până se umezesc. Încorporați stafidele.
Transferați compoziția într-o tavă de chec de 23 cm x 13 cm, unsă cu spray de gătit.
Coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar.