Caserola Picantă De Dovlecei În Stil Mexican

Caserola Picantă De Dovlecei În Stil Mexican
Caserola picantă de dovlecei în stil Mexican este o rețetă mexicană care servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 235 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Toamna. Un amestec de fasole pinto, orez, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola Mexicană De Dovlecei, Dovlecel La Grătar În Stil Porumb De Stradă Mexican, și Caserola De Orez Brun În Stil Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați dovleceii și ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare de usturoi, boia de ardei, oregano și piper cayenne și continuă să gătești și să amesteci până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sare De UsturoiSare De Usturoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
4
Se amestecă orezul, fasolea și salsa și se gătește doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
OrezOrez
5
Se amestecă în 1 cană de brânză Cheddar până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
6
Transferați într-un vas de copt de 9x13 inch și acoperiți cu brânza Cheddar rămasă. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și bulboasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista