Caserola Picantă De Dovlecei În Stil Mexican
Caserola picantă de dovlecei în stil Mexican este o rețetă mexicană care servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 235 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Toamna. Un amestec de fasole pinto, orez, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola Mexicană De Dovlecei, Dovlecel La Grătar În Stil Porumb De Stradă Mexican, și Caserola De Orez Brun În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii și ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare de usturoi, boia de ardei, oregano și piper cayenne și continuă să gătești și să amesteci până se parfumează.
Se amestecă orezul, fasolea și salsa și se gătește doar până se încălzește.
Se amestecă în 1 cană de brânză Cheddar până se omogenizează bine.
Transferați într-un vas de copt de 9x13 inch și acoperiți cu brânza Cheddar rămasă. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și bulboasă.