Caserola De Paste Italiene

Caserola italiană de paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 212 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de brânză mozzarella, sos de roșii, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Încercați Caserola De Paste Italiene, Caserola De Paste Cu Cârnați Italieni Fără Gluten, și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și puneți deoparte.
Gatiti carnea de vita, urmatoarele 4 ingrediente si 1/2 lingurita. sare într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se rumeneste și legumele sunt fragede.
Se amestecă roșiile, următoarele 5 ingrediente și restul de 1 linguriță. sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Combinați amestecul de roșii și pastele; lingură într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se presară uniform cu brânză.
Se coace, neacoperit, la 400 timp de 30 de minute sau până se încălzește cu bule și bine.