Caserola De Ou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de ouă. Această rețetă servește 6. O porție conține 853 calorii, 50g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 568 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ouă, cârnați pentru micul dejun măcinat, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este minunat. Încercați Caserola De Ouă Mexicană, Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun, și Torturi Portugheze Cu Cremă De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Cârnați maro într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scurgeți grăsimea și lăsați-o deoparte să se răcească.
Turnați ouăle într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inci.
Într-un castron mare separat, combinați cârnații, pâinea și 12 uncii de brânză.
Se amestecă bine și se toarnă în amestecul de ouă. Se acoperă cu restul de 4 uncii de brânză și se acoperă cu folie.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute, descoperiți și coaceți până când caserola este maro aurie și Bulbuc.