Caserola Contemporană Cu Ton-Tăiței
Caserola contemporană de ton-tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de paste alfredo, ciuperci, paste fusilli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Tăiței De Ton, Caserola Cu Tăiței De Ton 2.0, și Caserola Cu Tăiței De Ton.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se pulverizează vasul de copt de 2 litri cu spray de gătit.
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj folosind timpul minim de gatire. Într-un castron mare, amestecați sosul Alfredo, vinul, condimentul Italian, coaja de lămâie, tonul, mazărea, ciupercile și pastele. Lingura în vasul de copt.
În castron mic, se amestecă împreună pesmet și unt; se presara in vasul de copt.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.