Rețeta Caserola cu fasole verde îți poate satisface pofta americană în aproximativ 37 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 125 de calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 77 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 6. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei, pudră de usturoi, ceapă și frunze de cimbru. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Rețete similare includ caserola de fasole verde de la zero , caserola de fasole verde vegană și salata de fasole verde de migdale .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: tigaie de sticlă de 10 inchi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, amestecați pentru a se amesteca și aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt. Pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocale
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Preparați caserola: aduceți o oală mică cu apă la fiert și condimentați ușor cu sare. Fierbeți fasolea verde până se înmoaie, dar încă crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
1-1/4 Cps Apă Rece
3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Scurgeți și răciți fasolea într-o baie de apă cu gheață sau sub jet de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cps Apă Rece
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
4
Scurgeți din nou și transferați într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
5
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De Murături
6
Adăugați ceapa, ciupercile, sare, usturoi și piper și gătiți, amestecând, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Ulei De Canola Pentru Prăjire
20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
3 Cepe Mari, Ras
7
Adăugați bulionul de pui și cimbru și gătiți până se evaporă aproape tot lichidul, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi
8
Transferați amestecul de ciuperci în bolul cu fasole verde, adăugați smântâna și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
9
Turnați amestecul de fasole verde în tava de sticlă pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
10
Coaceți caserola și paiele de ceapă pe rafturi separate până când paiele sunt bine rumenite și crocante (aproape arse, altfel vor fi ude), aproximativ 15 până la 17 minute. Acoperiți caserola cu paiele și serviți ornat cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier