Caserolă cu fasole verde
Rețeta Caserola cu fasole verde îți poate satisface pofta americană în aproximativ 37 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 125 de calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 77 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 6. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei, pudră de usturoi, ceapă și frunze de cimbru. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Rețete similare includ caserola de fasole verde de la zero , caserola de fasole verde vegană și salata de fasole verde de migdale .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: tigaie de sticlă de 10 inchi
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, amestecați pentru a se amesteca și aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt. Pus deoparte.
Preparați caserola: aduceți o oală mică cu apă la fiert și condimentați ușor cu sare. Fierbeți fasolea verde până se înmoaie, dar încă crocantă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și răciți fasolea într-o baie de apă cu gheață sau sub jet de apă rece.
Scurgeți din nou și transferați într-un bol.
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Adăugați ceapa, ciupercile, sare, usturoi și piper și gătiți, amestecând, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și cimbru și gătiți până se evaporă aproape tot lichidul, aproximativ 3 până la 4 minute.
Transferați amestecul de ciuperci în bolul cu fasole verde, adăugați smântâna și amestecați pentru a se combina.
Turnați amestecul de fasole verde în tava de sticlă pentru plăcintă.
Coaceți caserola și paiele de ceapă pe rafturi separate până când paiele sunt bine rumenite și crocante (aproape arse, altfel vor fi ude), aproximativ 15 până la 17 minute. Acoperiți caserola cu paiele și serviți ornat cu crenguțe de cimbru.