Casă Sălbatice Din Alaska Lox

Casă Sălbatice Din Alaska Lox
Homemade Wild Alaskan Lox ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la SippitySup are 34 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână taragon, piper proaspăt crăpat, vodcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați File De Somon Sălbatic Din Alaska, Sandvișuri Cu Somon Sălbatic Din Alaska, și Salată Crocantă De Somon Sălbatic Din Alaska pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o foaie mare de folie de plastic și presărați-l cu vodca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Se amestecă împreună sarea și zahărul, apoi se presară pe partea de carne a somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
ZahărZahăr
SareSare
3
Se amestecă împreună frunzele de dafin, mărarul, șalota, piperul, tarhonul și boabele de piper verde. Acoperiți partea de carne a somonului cu acest amestec, asigurându-vă că îl acoperiți complet.Înfășurați bine peștele și dați-l la frigider timp de aproximativ 48 de ore, ponderat cu farfurie și câteva cutii de legume (sau similare). Verificați peștele la fiecare 12 ore și scurgeți orice exces de lichid. Desfaceți somonul și clătiți cura. Uscați, apoi tăiați pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
LegumeLegume
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TarhonTarhon
PiperPiper
SomonSomon
MărarMărar
PeștePește
FolieFolie
4
Serviți cum doriți.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista