Cartofi umpluți cu slănină și mazăre

Cartofi umpluți cu slănină și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii umpluți cu slănină și mazăre. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 703 calorii, 28G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de mazăre, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Umpluți Cu Spanac-Slănină, Cartofi Umpluți Cu Slănină Jalapeno, și Cartofi umpluți cu Bacon și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.frecați cartofii, uscați bine și străpungeți de mai multe ori cu o furculiță. Cuptor cu microunde timp de 4 minute la mare. Întoarceți cartofii și gătiți încă 4 minute. Întoarceți din nou, gătiți la foc mic timp de 2 minute, întoarceți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați cartofii pe o suprafață de lucru și acoperiți cu un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Feliați un "capac" de 1/4 inch deasupra fiecărui cartof; aruncați. Cu o lingură mică scoateți carnea, lăsând o coajă cu un "perete" de carne de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Se amestecă cartoful scos cu unt, sare, piper și lapte într-un castron mare. Se pasează cu o furculiță până se omogenizează (amestecul trebuie să fie gros). Se amestecă slănina, mazărea și 1 cană de brânză. Umpleți cojile de cartofi cu cantități egale de amestec de cartofi. Se acoperă cu brânza rămasă și se coace până când brânza s-a topit și umplutura se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista