Cartofi Make-Ahead

Cartofi Make-Ahead
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii înainte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de cartofi, cremă de brânză, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Faceți Cartofi Piure Înainte, Make-Ahead Piure De Cartofi, și Cartofi Cremoși Înainte.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 20-25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un castron; piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați smântână, cremă de brânză, 4 linguri de unt, ceapă și sare; se amestecă până se omogenizează și crema de brânză și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
UntUnt
CeapăCeapă
SareSare
4
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Topiți untul rămas; stropiți peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
6
Se presară cu boia de ardei. Se da la frigider sau se coace imediat, acoperit, la 350 de minute, timp de 40 de minute; se descopera si se coace cu 20 de minute mai mult. Dacă cartofii sunt făcuți înainte și refrigerați, lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista