Cartofi Cu Usturoi
Cartofii cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 93 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare sunt Cartofi la grătar cu Scapes de usturoi și ardei roșu adaptat de la cartofi BBQ și Scapes de usturoi pe alls.com, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și usturoiul într-o oală mare și acoperiți doar cu apă sărată. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgere. Lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Întoarceți cartofii în oală.
Se toarnă lapte și se condimentează cu sare; se pasează până se omogenizează. Se amestecă pătrunjelul.