Cartofi cu sare și oțet la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu sare și oțet la grătar. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $2.23 pe portie. O porție conține 259 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1341 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tipul de foc: cartofi direcți, ceroși, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut la grătar cu cartofi cu sare și oțet, Cartofi prăjiți cu sare și oțet, și Cartofi prăjiți cu sare și oțet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și oțetul într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă cartofii să se răcească în oțet timp de 30 de minute.
Scurgeți cartofii și aruncați ușor cu ulei, sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Gratiți cartofii până se rumenesc pe ambele părți, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe grătar, se presară cu mai multă sare după gust și se servește.