Cartofi calzi de șofran cu șuncă Serrano și mazăre dulce

Cartofi calzi de șofran cu șuncă Serrano și mazăre dulce
Cartofi șofran cald cu șuncă Serrano și mazăre dulce este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 586 calorii, 11g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, fire de șofran, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile, Smochine Calde Învelite În Șuncă Serrano, și Salată caldă de varză roșie cu cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bine maioneza, lichidul de șofran și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie; condimentați, după gust, cu sare și piper. Maioneza va transforma o culoare galbenă frumoasă și ar trebui să fie oarecum subțire pentru a se combina ușor cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
șofranșofran
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand furculita este frageda, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți bine cartofii într-un colizor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți uleiul într-o tigaie până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Sotati ceapa si chiles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați cartofii și prăjiți până când marginile sunt crocante și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Transferați într-un vas de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați șuncă, mazăre și pătrunjel; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Îndoiți ușor maioneza de șofran în salata de cartofi, având grijă să nu rupeți cuburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
șofranșofran
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista