Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, Rack of Lamb with Fresh Herbs ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 6,9 USD per porție. O porție conține 968 de calorii, 37 g de proteine și 89 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, rozmarin sau cimbru sau și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cart de miel cu ierburi proaspete și usturoi, Cart de miel cu usturoi și ierburi și Cart de miel cu usturoi și ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Pune mielul pe un grătar într-o tigaie mică; frecați cu amestecul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți 30-40 de minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman