Carne de vită și fasole în stil Cajun
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită și fasolea în stil Cajun ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 5 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 477 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Bleumarin Fasole Cajun Stil, Carne de vită și fasole Cajun, și Carne de vită și fasole în stil occidental pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Adăugați ceapa tocată în carnea de vită și gătiți și amestecați timp de 3 până la 5 minute. Se amestecă orezul fiert, fasolea, roșiile și condimentul Cajun.
Se toarnă într-o farfurie.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute până la cald, amestecând o dată.