Carne de pui cu sos de ciuperci (Pollo con Salsa de Champi aproximativ)

Rețeta de pui cu sos de ciuperci (Pollo con Salsa de Champi aproximative) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 807 calorii, 43G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare și piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 208 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), și Pollo Con Salsa Verde (Pui Cu Sos Verde) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul generos cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați puiul și gătiți, întorcând o dată sau de două ori, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 8 minute în total.
Transferați puiul pe o farfurie.
Se adauga ceapa si saut-ul pana abia se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciupercile și saut-ul până când sucurile lor sunt eliberate, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și smântâna grea.Întoarceți puiul și orice sucuri din farfurie în tigaie și lingurați ciupercile peste pui. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți puiul până când este opac, 20 până la 25 de minute. Se amestecă cimbru, pătrunjel, chimen și se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald peste orez alb.