Carne De Porc Sărată În Rom Și Cidru Cu Mere
Carnea de porc sărată în rom și cidru cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.97 pe portie. O porție conține 551 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mere, cidru de mere, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu saramură de cidru cu mere Sotate, Cotlet de porc cu saramură de cidru cu mere saut, și Cotlet de porc cu cidru cu mere la grătar.