Carne de porc, fasole neagră și caju

Carne de porc, fasole neagră și caju
Carnea de porc, fasolea neagră și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 85 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, ulei de susan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Carne de porc, caju și fasole verde, Se amestecă carnea de porc prăjită și varza cu sos de fasole neagră, și Varza de Bruxelles prăjită și carnea de porc în fasole neagră pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista