Carne De Porc-Cartofi Frittata
Carne de porc-cartofi Frittatan este un fără gluten felul principal. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, unt, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc-Cartofi Frittata, Cartofi Frittata, și Șuncă și cartofi Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Cojiți cartoful și tăiați-l în bucăți de 1/2 inci. Gatiti in apa clocotita sarata pana se inmoaie, aproximativ 15 minute; se scurge. Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, ceapa, parmezanul, pătrunjelul proaspăt și sarea. Topiți untul la foc mediu într-o tigaie antiaderentă de 8 inci.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se fixeze, 4 până la 5 minute. Se toacă Cotletele de porc, apoi se adaugă carnea și cartoful în amestecul de ouă; se amestecă.
Coaceți până se umflă în centru și se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 20 de minute.