Carne de porc și cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de porc și cartoful dulce. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 340 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. Un amestec de ceapă verde, cartof dulce, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hash De Porc Cu Cartofi Dulci, Cartofi Dulci-Hash De Burtă De Porc, și Carne de porc glazurată cu Chili cu Hash de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper negru. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie și sotati timp de 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Adăugați bulion și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând lichidul de gătit și usturoiul. Se răcește ușor carnea de porc; se taie cu două furculițe.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați cartoful și ceapa; saut timp de 6 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Adăugați ardei roșu și ciuperci; gatiti 3 minute.
Adăugați lichid de gătit și usturoi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând ocazional. Se amestecă carnea de porc și se gătește timp de 1 minut sau până se încălzește bine.
Se presară cu ceapă verde.