Caise Almond Linzertorte
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 519 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână apă, cuișoare măcinate, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Linzertorte de caise cu frisca de Quark, Linzertorte, și Linzertorte.
Instrucțiuni
Pulsați migdalele prăjite și zahărul într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin. Cernem împreună făina, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele într-un castron, apoi adăugăm la nucile măcinate în procesor și pulsăm pentru a combina.
Bateți ușor gălbenușurile, extractele și coaja într-un castron mic cu o furculiță.
Se adaugă în robotul de bucătărie împreună cu untul, apoi se pulsează până când aluatul formează o bilă. Formați o treime din aluat într-un disc, apoi rulați între 2 foi de folie de plastic într-o rundă de 10 inci.
Se transferă pe o foaie de copt și se răcește până se întărește, aproximativ 10 minute.
Întindeți aluatul rămas între 2 foi de folie de plastic într-o rundă de 12 inci, apoi transferați pe o altă foaie de copt și răciți până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Fierbeți apă, zahăr, coniac și caise într-o cratiță mică, neacoperită, amestecând ocazional, până când caisele sunt fragede și lichidul este siropos, 15 până la 20 de minute.
Transferați amestecul în robotul de bucătărie curățat și pulsați până aproape neted.
Răspândiți amestecul pe o farfurie și răciți 15 minute.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Scoateți partea inferioară a tăvii cu formă de arc și inversați, apoi blocați-o lateral.
Scoateți aluatul mai mare rotund din frigider și îndepărtați stratul superior de folie de plastic, apoi inversați-l în tigaie (patiseria se va rupe în pete). Apăsați aluatul uniform pe fund, apoi aruncați plasticul. Îndoiți marginea aluatului și apăsați 1/2 inch în sus partea tigaiei (partea va fi mai groasă decât partea de jos). Apăsați ușor pentru a închide orice fisuri.
Coaceți patiseria până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute, apoi se răcește complet pe un suport, aproximativ 30 de minute. (Aluatul se va umfla pe măsură ce se coace, dar se va așeza pe măsură ce se răcește.)
Întindeți umplutura în crustă cu o spatulă offset sau spatele unei linguri.
Cojiți stratul superior de folie de plastic din aluat mai mic rotund, apoi tăiați rotund în benzi late de 1/2 inch. (Benzi de răcire din nou, dacă este necesar.) Aranjați jumătate din benzi peste umplerea la aproximativ 1 inch distanță, apăsând capetele pe marginea torte. Aranjați benzile rămase peste primele benzi pentru a forma o rețea simplă. Apăsați marginile împreună cu vârful degetelor.
Coaceți până când blatul se rumeneste, 40 până la 50 de minute. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Înainte de servire, îndepărtați partea de tigaie și marginea de praf a torte cu zahăr cofetari.
Torte (fără zahăr de cofetărie) poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.