Cârnați cu șalotă și struguri
Cârnații cu șalotă și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.05 pe portie. O porție conține 545 calorii, 18g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de struguri, cârnați, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cârnați Prăjiți Cu Struguri Roșii, Cârnați prăjiți și struguri, și Cârnați Prăjiți Și Struguri.
Instrucțiuni
Trageți strugurii din tulpini, clătiți și puneți deoparte aproximativ 2 căni. Puneți strugurii rămași într-o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci.
Se curăță șalota și se toacă grosier.
Acoperiți tigaia și gătiți la foc mediu-mare până când amestecul este suculent, aproximativ 10 minute. Descoperiți și fierbeți la foc mare, amestecând des, până când strugurii încep să se prăbușească și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Împingeți amestecul de struguri într-o parte și puneți cârnații în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când amestecul este suculent, aproximativ 10 minute. Descoperiți, transformați căldura la mare și amestecați adesea amestecul de struguri pe măsură ce se îngroașă și se concentrează. De asemenea, întoarceți cârnații după cum este necesar pentru a se rumeni ușor. Când amestecul de struguri este bogat rumenit, în aproximativ 10 minute mai mult, transferați cu cârnați într-un platou și păstrați la cald.
Tăiați cârnații pe jumătate pe lungime, dacă doriți.
Se toarnă strugurii rezervați în tigaie, se întoarce la foc mare și se agită frecvent tigaia pentru a roti strugurii; se încălzește până devin ușor mai verzi, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă peste cârnați. Condimentează după gust cu sare și piper.